avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Detectivi particulari. Probleme cu debitorii si ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Detectivi particulari. Probleme cu debitorii si bunurile acestora.

Buna ziua. Am probleme cu mai multi debitori care nu mi-au achitat facturile. O parte din ei parca au intrat in pamant... Aveam cateva informatii ca unii ar fi intrat in faliment si incearca sa "scape" de bunurile ce ar putea fi valorificate, altii sunt de negasit. Din cate stiu se poate solicita raspunderea administratorului cu averea personala. Pentru majoritatea dintre ei am obtinut hotararea definitiva si irevocabila de obligare a sumelor restante. Recomandati-mi va rog o firma de detectivi particulari din bucuresti care sa ma ajute sa gasesc debitorii si bunurile lor ce urmeaza a fi valorificate.
Cel mai recent răspuns: icedoni , utilizator 13:38, 25 Septembrie 2011
Apelati la un executor judecatoresc daca nu ati facut-o pana acum!
Am avut si eu o situatie asemanatoare. Am cautat mai multe firme, ba chiar am platit consultanta la majoritatea dintre ele. Am decis sa colaborez cu firma Vestigo - www.vestigo.ro, firma la care nici nu am platit consultanta si costurile s-au ridicat la aproape jumatate din sumele cerute de ceilalti. Pe deasupra mi-au mai si rezolvat problema intr-un termen la care sincer nici nu visam.
Ultima modificare: Duminică, 7 Februarie 2010
Villy1liv Villy1liv, Consilier juridic
Am pus in executare aproape toate hotararile dar nici executorii nu reusesc sa identifice vre-un bun. Sediile societatilor au expirat...bunurile sunt ascunse...si tot asa... As vrea (pentru hotararile care au ramas sa le pun in executare) sa gasesc si bunurile valorificabile, iar pentru societatile aflate in insolventa sa identific bunurile administratorilor. Stim cu totii cum muncesc executorii (sau o parte dintre acestia).... Fac o adresa doua, si mai fac peste 6 luni, si tot asa. Termenele in care se executa efectiv ceva ne fac sa pierdem orice speranta. Am nevoie de detectivi particulari. Am auzit ca sunt extrem de eficienti in astfel de probleme
Buna ziua !
Va recomand Agentia de Detectivi TOP SECRET sau...CROMA Agentie Internationala de Investigatii. Multa bafta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debitor "disparut" magyari magyari Am titlu executor, pentru o anumita suma. Debitorul a fost somat, iar dupa aceea executorul s-a deplasat la sediul acestuia, unde nu a gasit pe nimeni, ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita nonilici nonilici Buna ziua. Am si eu o problema. Mi-a venit o somatie de executare silita de la un executor judecatoresc, precum ca, in termen de 1 zi de la primirea somatiei ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin 69lac 69lac buna seara,acum un an am primit un bilet la ordin semnat si avalizat de administratorul societatii,la termenul scadent biletul a fost refuzat la banca din ... (vezi toată discuția)