avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintoarcerea din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintoarcerea din CIC

Buna tuturor!
Sint nou nout aici !Scuze dac mai gresesc.
Exista vre-un articol de lege care sa oblige angajatorul ca la intoarcerea din CIC sa te primeasca la serviciu si sa nu te concedieze 6 luni, bineinteles daca nu faci prostii in acest timp ?
Sau sint simple povesti in popor ?:sorry:
Sotia mea este in asemenea situatie!
S-a intors de exemplu azi si a 2-a zi, i s-a inminat o notificare, in care i se spune ca i s-a desfiintat postul din decembrie 2009( nu e precizata data ), luna in care a intrat in CIC si cu toate ca in acelasi loc se desfasoara aceleasi activitati si sint acum 2 persoane, deci nu s-a desfiintat activitatea(casier bancar), in notificare i s-au propus alte posturi bineinteles in alte judete, la sute de km.E
E legal? Nu era normal sa se de un concurs intre ea si cea care lucreaza acum in acelasi birou?!
:O
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 1 Septembrie 2011
mclaudiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: mclaudiu , utilizator 19:56, 1 Septembrie 2011
Multmesc !
Mai mult de cit lamurit !
Sa auzim de bine !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva dupa revenire din cic SoniaGeorgescu SoniaGeorgescu Buna ziua, luna aceasta imi va expira CIC, am primit o scrisoare de la firma unde sunt angajata prin care sunt informata ca s-a aprobat procedura de ... (vezi toată discuția)
Resurse umane carmin carmin buna ziua, sunt in CIC doi ani, iar peste putin timp voi incepe serviciul, iar angajatorul nu ma poate tine/primi inapoi, iar eu va intreb dupa cat timp de la ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la serviciu din ccc elena - alina elena - alina Buna seara! In data de 07.04.2009 s-a nascut fetita mea iar in data de 15.06.2009 sotul meu a intrat in concediu de crestere o copilului. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)