avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Acte necesare pentru încheierea cãsatoriei în Mexic
Discuție deschisă în Traduceri

Acte necesare pentru încheierea cãsatoriei în Mexic

Va rog sa imi spuneti ce acte imi sunt necesare in vederea unei casatorii in Mexic.Statutul meu civil acum este divortata.In afara de certificatul de divort si de certificatul de nastere, ce acte mai trebuie sa traduc in vederea unei casatorii pe teritoriul Mexicului?Unde ar fi cel mai sigur sa traduc aceste acte.Eu sunt din Suceava, as prefera sa merg la un notar din orasul meu.Sau este nevoie sa merg la Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 15:04, 1 Septembrie 2011
Buna ziua,
Nu vreau sa va induc in eroare, un caz asemanator am avut la inceputul anului, insa de atunci am auzit ca ar fi fost facute ceva schimbari in domeniu legislatiei -cu privire la starea civila.
Va rog sa acccesati urmatorul site, si sa cereti detalii acolo...
[ link extern ]
Toate bune,
Cu stima
Cele mai sigure si complete informatii le puteti obtine apeland la Ambasada Mexic din Strada Dr. Louis Pasteur Nr. 22, Sector 5, Bucuresti, tel: (021) 210.45.77/fax (021) 210.47.28. Orar de lucru cu publicul al sectiei consulare: de luni pana joi: 9:00 – 13:00; Vineri: 9:00 – 12:00
[ link extern ]
Numai cu titlu orientativ, o lista cu docmente necesare in cazul casatoriei incheiate pe teritoriul Portugaliei, gasiti aici:
[ link extern ]
Pentru traducerea documentelor puteti apela la serviciile unui notar din localitatea in care domiciliati. La fel si pentru aplicarea apostilei: [ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducere, legalizare ºi apostilare acte pentru încheierea cãsãtoriei într-o þarã arabã wiolet40 wiolet40 doresc sa traduc documentele romanesti in vederea unei viitoare casatorii intr=o tara araba si nu stiu pasii ce trebuiesc urmati, mi s-ar fi spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Ce fel de act / cerere este necesara pentru a actiona in numele unui ong american in romania alex16ss alex16ss Mentionez ca ONG-ul nu este prezent in Romania si doreste ca eu sa il reprezint prin organizarea unui eveniment, oferindu-mi drepturi depline de a organiza, ... (vezi toată discuția)
Traducãtor autorizat sonrisa sonrisa Buna ziua, Am diploma de traducator autorizat pe stiinte economice eliberat de Min. Culturii in urma unui examen special, insa am inteles ca nu pot face ... (vezi toată discuția)