avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inchidere REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inchidere REVISAL

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Firma X depune actele de radiere a societatii, nu mai este nici un angajat activ in societate cu exceptia a 3 persoane care au contractul suspendat pentru crestere copil pana la varsta de 2 ani( din 2010). In revisalul vechi nu se opereaza suspedarea de CIM, deci ele au ramas active. Acum am inteles de la administratorul societatii ca nu poate depune actele de radiere ( are o hartie de la Oficiul National al Registrului Comertului, dar nu stiu ce este, dar sigur nu este certificatul de radiere( stiu cum arata acela) daca Revisalul nu este inchis. Cu ce articol le incetez activitatatea si trebuie sa ma duc la ITM , sa anunt si totodata sa-mi elibereze o hartie ca societatea s-a radiat. Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 1 Septembrie 2011
Se opereaza incetarea c.i.m. ale celor trei persoane aflate in suspendare ... vedeti art.60 alin.2 C.mun. care permite concedierea acestora .. dupa ce operati inchiderea c.i.m. ale celor trei persoane ... se inceteaza c.i.m. in baza art.65 alin.1 C.mun. ... dupa care se transmite prin REVISAL si se va lua de la ITM un certificat prin care sa se ateste ca nu mai aveti salariati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma radiata...in timp ce contractul de munca era suspendat pt crestere copil irina_83 irina_83 Buna seara!Revin dupa 2 ani cu o noua problema:...cand am intrat in concediu de crestere copil in urma cu 2 ani,firma a intrat in insolventa...ulterior in ... (vezi toată discuția)
Dizolvarea firmei si incetarea contractului de munca suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog sa imi spuneti in cazul unei firme dizolvata cu lichidare(radiata) din 04.03.2013 care avea doua salariate in CCC ,una pana in 04.2013,alta pana in ... (vezi toată discuția)
Salariata in concediu maternitate - societate in dizolvare Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o salariata aflata in concediu prenatal. Asociatii doresc dizolvarea voluntara a firmei, ca urmare a faptului ca firma nu mai poate functiona ... (vezi toată discuția)