avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se imatriculeaza o masina ce a fost instrainata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se imatriculeaza o masina ce a fost instrainata

cum sa imatriculez o masina ce a fost deja instrainata de proprietar iar persoana de la care am cumparato nu este nici proprietarul care este trecut in certificatul de imaticulare nici persoana cui ia fost instrainata.
Cel mai recent răspuns: ContSters220718 , utilizator 22:13, 1 Septembrie 2011
avand posesia puteti face cerere in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac sa pot trece masina pe numele meu jhoncalin jhoncalin am cumparat o masina,de la o persoana.Am incheiat contractul de vinzare-cumparare, mi-a inminat actele masinii dar am constatat ca pe verso la certificatul de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fbo fbo Buna seara. Am vandut o masina in 2009 cu, contract V-C am scos certificat fiscal pe care l-am dat cumparatorului, acesta avand domiciliu in aceiasi ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu auto cu alt proprietar costel781 costel781 buna seara, am cumparat o masina de la o persoana fizica care la randul sau a cumparato de la o firma, firma respectiva a dat faliment, eu am toate actele ... (vezi toată discuția)