Buna seara.
Am vandut o masina in 2009 cu, contract V-C am scos certificat fiscal pe care l-am dat cumparatorului, acesta avand domiciliu in aceiasi localitate ca si mine.
Omul a luat in evidenta masina la primarie dar nu a inscris masina pe numele lui ulterior a vandut-o fara acte , noului proprietar i-a fost luat talonul care se afla la politie, masina a ajuns la dezmembrari cu tot cu numere probabil. Cartea este la mine si fisa de imatriculare a cumparatorului unde este stampilat si semnat de aceiasi primarie faptul ca el a luat in evidenta masina definitiv iar eu pot sa instrainez autoturismul.
Cum pot eu sa radiez masina in situatia data pentru ca cei de la primarie mi-au bagat din nou masina la impozit cu japca pe motiv ca, cumparatorul nu a platit impozitul la ea.
Multumesc anticipat.
Concret dvs ati tranzactionat vehiculul,fara ca persoana care a achizitionat-o sa finalizeze procedura legala
Poate precizati care este justificarea pentru care ,in conditiile in care invocati vanzarea vehiculului prin contract,totusi afirmati ca detineti cartea de identitate ,in conditiile in care documentul ,trebuie sa se afle la proprietarul masinii
Pentru solutionarea problemei dvs este necesar sa desfasurati demersuri la nivelul persoanei cu care ati incheiat contractul de v/c ,fie sa il actionati pe acesta in instanta