avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Transfer bancar pret apartament
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Transfer bancar pret apartament

Va salut,
In perspectiva imediat urmatoare voi perfecta vanzarea unui apartament(eu sunt vanzatorul).Cumparatorul,pentyru a nu achita comisionul de transfer,insista sa se faca transferul la banca sa,unde mi-am deschis un cont.
Intreaga istorie a etapelor care au precedat acest moment,ma determina sa nu am incredere in cumparator si sa manifest precautie.Cumparatorul doreste ca semnarea actului de vanzare-cumparare sa aiba loc la o sucursala a respectivei banci aleasa de el.Nu credeti ca e posibil (fiind apropiat cu cei de la respectiva sucursala)sa incerce sa ma fraudeze in vre-un fel? Bineinteles ca nu voi semna contractul decat dupa ce vad extrasul meu de cont care sa confirme ca au intrat banii(cumparatorul dorea initial ca eu sa semnez contractul,si apoi sa primesc banii,lucru pe care nu l-am acceptat).
Nu credeti ca ar fi mai bine sa insist ca semnarea contractului(la care va fi prezent si notarul,la banca,la cererea mea),sa aiba loc la o sucursala a bancii aleasa in mod aleatoriu si nu la cea dorita de cumparator?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Artigas , utilizator 08:40, 2 Septembrie 2011
puteti merge fara frica la orice sucursala
poate si cumparatorul e la fel de suspicios ca d-voastra
semnati cand doreste el..insa....
mentionati in act ca , dovada platii este extrasul de cont pe numele d-voastra

fara el actul e nul si puteti cere in instanta anularea actului

tineti cheia la d-voastra si i-o dati cand aveti extrasul

daca incearca sa va pacaleasca, nu ii dati cheia ,iar daca sparge usa este violarea proprietatii si face puscarie

cel mai bine este sa stati calm si sa faceti actele la notar cum v-am spus,si odata intrati banii in contul d-voastra nu are ce smecherii sa mai faca
ca nu e singur pe lume

cred in continuare ca si d-voastra si cumparatorul sunteti la fel de speriati

succes
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata apartamentului, prin transfer bancar cristina.risca cristina.risca Buna seara, Intentionez sa cumpar un apartament de la o persoana fizica, iar plata as vrea sa o fac prin ordin de plata, prin transfer in contul ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare imobil ::: plata alexandru08 alexandru08 Urmeaza sa cumpar un imobil insa vanzatorul nu doreste semnarea contractului pana cand nu are banii in cont. In acest caz, notarul ne-a propus urmatoarele: - ... (vezi toată discuția)
Cumparare garsoniera transfer bancar cataleata cataleata Buna ziua, doresc sa cumpar o garsoniera la care doresc sa fac tranzactie bancara. Cum este cel mai sigur ca in momentul cand vanzatorul a primit banii in ... (vezi toată discuția)