Va rog foarte mult sa imi raspundeti daca se poate vinde un imobil fara intabulare , exista pentru el autorizatie de constructie , pentru care se plateste impozit , insa nefiind finalizat in totalitate s-a tot amanat intabularea . Se poate face intabularea direct pe persoana care il cumpara ? Va multumesc anticipat !
la vanzare va trebuie si certificat fiscal si extras de informare de la cadastru
aceastea sunt dovezile ca imobilul exista faptic
sau...daca aveti aut.de constructie inseamna ca la teren ar trebui sa aveti cadastru
deci...puteti vinde un teren cu intabulare si o aut de constructie,urmand ca la finalizare sa faca intabularea noul proprietar
oricum va trebuie un notar destept
Foarte interesant raspunsul dumneavoastra , va multumesc foarte mult ... Dupa cate am inteles , cei ce cumpara vor sa faca un mare complex comercial , iar cladirea mea ce este nou construita se va darama , de aceea nu stiam ce rost va mai fi avut intabularea . Bineinteles ca terenul este inscris in cartea cadastrala a orasului , este intabulat , la imobil i s-a atribuit un numar , o adresa , insa eram ingrijorata ca se vor mai cheltui niste bani degeaba pe intabulare . Inca odata va multumesc !