avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titluri de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titluri de proprietate

Asi vrea sa-mi spuna cineva,daca exista in legislatie un termen limita ptr.Primarii in vederea emiterii titlurilor de proprietate.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 08:17, 2 Septembrie 2011
O sa va rog sa fiti un pic mai explicit: aveti cerere de constituire/reconstituire si va intereseaza termenul de solutionare sau va intereseaza termenul in care puteti formula cererea? In cazul celei de-a doua variante trebuie sa ne spuneti daca vorbim de constituire sau de reconstituire.
In primul rand nu primaria emite titlul de proprietate ci comisia judeteana de fond funciar impreuna cu OCPI-ul (primaria doar il elibereaza). Data limita de emitere nu stiu sa existe, insa exista un termen limita de formulare a cererilor de reconstituire a dreptului de proprietate, si anume 30.11.2005. (legea 247/2005)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare procent diminuare teren florynm79 florynm79 Buna ziua.Am o problema si poate ma puteti ajuta.Mama mea a mostenit o suprafata de teren dar cand a fost pusa in posesie si i-a fost eliberat titlul de ... (vezi toată discuția)
Inscrierea mostenitorilor in titlul de proprietate ghita_28 ghita_28 Buna seara, am si eu o intrebare legat de emiterea Titlurilor de Proprietate,in acord/coroborat cu prevederile legilor succesorale de care Comisiile ... (vezi toată discuția)
Insusirea cererii de reconstituire drept proprietate ghita_28 ghita_28 Buna ziua, in cauza pun in discutie urmatoare situatie. In baza legii 247/2005, un mostenitor a formulat o cerere de reconstituire drept de proprietate,iar ... (vezi toată discuția)