avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... toate contractele de munca figureaza in cartea de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

toate contractele de munca figureaza in cartea de munca ?

Am doua contracte de munca pe perioada nedeterminata, unul de 8, celalalt de 6 ore, ambele au stampila de la ITM - insa pe cartea de munca nu apare inscris decat cel de 8 ore, de la institutia la care se afla cartea de munca. Desi nu apare inscris in cartea de munca acest al doilea loc, pe fluturasul pe care il semnez lunar sunt trecute toate darile catre stat si restul....intrebarea mea este legata de neinscrierea celei de-a doua norme in cartea de munca - asa se procedeaza in mod legal ?
Va multumesc pentru raspuns !
Ultima modificare: Vineri, 29 August 2008
alta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:04, 29 August 2008
Da, este legala aceasta situatie.
In carnetul de munca se trece numai un singur contract de munca- cel unde aveti functia de baza. Insa veniturile realizate in baza celui de-al doilea contract sunt luate la calculul stabilirii pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca VioletaIrina VioletaIrina Buna ziua, As avea si eu o intrebare referitor la vechimea pe cartea de munca pentru o prietena. La un contract de munca pe per. nedeterminata (8 ore/zi) ... (vezi toată discuția)
Mutare carnet de munca de la firma cu 2 ore la cea cu 8 ore ginutz_a ginutz_a Buna ziua, Am si eu o intrebare: cum se procedeaza , in baza carui art. se face transferul cartii de munca de la o firma unde are 2 ore/zi la una unde ... (vezi toată discuția)
Carnet munca, calcul vechime Ela Pacurar Ela Pacurar Buna ziua, V as ruga sa ma ajutati cu o informatie, daca este posibil: La primul meu angajator am lucrat din anul 1995 pana in anul 1998.Pe cartea de ... (vezi toată discuția)