Dupa ce am lucrat o luna in Italia, la plecare am avut intentia sa iau niste lucruri din casa respectiva, dar au descoperit lipsa lor si le-am pus la loc. Am ajuns acasa dar imi plesneste inima de frica si de suparare ptr ca nu stiu ce ma asteapta. Am primit telefon de amenintare ca au facut instiintare la carabinieri si nu stiu ce o sa fie mai departe. Daca poate cineva sa imi spuna ce ma asteapta..... Multumesc
Daca veti fi citat sa mergeti in Italia, in legatura cu aceasta fapta, va recomand, sa contactati un avocat de acolo atunci cand va veti prezenta la politie.
In cazul dvs. infractiunea de furt s-a consumat.Nu a fost vorba doar de intentie sau de o tentativa de furt.
Ramane de vazut ce se va mai intampla.
Puteti incerca sa va cautati un avocat din Italia in caz de probleme.
Multumesc ptr raspuns. Presupun ce e mai rau ca ma vor chema la politie. La ce sa ma astept... inchisoare, interdictie, amenda...... Traiesc cele mai urate cosmaruri ale vietii mele.... le merit....
Nu stiu cum solutioneaza politia italiana astfel de cazuri.De aceea va sugeram sa contactati un avocat italian in caz de probleme.
Daca nu exista dovada ca s-a furat deoarece ati inapoiat lucrurile nu vor fi deloc probleme.
Adica lucrurile au aparut asa pur si simplu...
Buna... Am vorbit azi cu persoana care va fi martor .... se pare ca e grava situatia, mi-a spus ca sa ma astept la tot ce poate fi mai rau. Adica? Ma ridica politia romana de acasa? Mi se face extradare? Ca au spus cei care ma acuza ca fapta conteaza si in cazul meu faptul e consumat asa cum ati spus si dvs. Dar ce poate fi mai rau? Imi sparge politia usa si ma ia pe sus??
Furt o aggravatto
ionut57
am furat din aushan VILA NOVA o pereche de blugi si o pereche de adidasi,ma prins dupa ce am iesit de la casa,au chemat carabinierii care m-au dus la cazarma ... (vezi toată discuția)