avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... problema cu fosta concubina
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

problema cu fosta concubina

AM stat in concubinaj cu o femeie din anul 2002 pina in aprilie 2011 avind mutatia pe adresa ei.APOI am plecat in luna aprilie in gazda si pe buletin a ramas adresa ei.UNDE stau in gazda ma-m trezit cu o citatie fiind chemat in instanta de fosta concubina sa fiu evacuat.IN citatie scrie ca fosta concubina a fost la POLITIE sa ma radieze din spatiul ei si ii sa spus ca in urma unui proces civil sa se faca evacuarea.CE este de facut in final ma prezint in instanta sau ce trebuie sa fac.PE citatie scrie sa fac intampinare cum o fac.
Cel mai recent răspuns: ContSters205948 , utilizator 15:32, 2 Septembrie 2011
Buna ziua,
Daca ati primit deja citatia, atunci este clar ca a fost depusa actiune in evacuare din partea fostei concubine....
Dumneavoastra va trebui sa depuneti acea intampinare prin care sa va aparati impotriva a ceea ce spune concubina in actiune...
E posibil sa aveti si dumneavoastra argumente la randu-i insa e bine sa vi le fondati.
Asemenea puteti ridica exceptii, prin acea intampinare.
Daca nu va descurcati e bine sa consultati un avocat.
Cu stima,
CUM se face o intampinare ptr instanta iau formular de pe internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in judecata ptr mutatie silviu35 silviu35 AM stat cu o femeie 10 ani in concubinaj mia facut mutatie pe adresa ei. TIMP de 10 ani am avut o dacie,2 garsionere si o casa am acte pe ele pe care aceasta ... (vezi toată discuția)
Concubinaj floreanilie floreanilie am locuit 26 de ani in concubinaj cu o femeie,care a decedat acum o luna.Ea are 2 copii din prima casatorie.Apartamentul in care locuim a fost cumparat de mine ... (vezi toată discuția)