avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - probleme de functionare si de completare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - probleme de functionare si de completare

Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si problemele care apar in timpul completarii acestuia , astfel incat sa concentram toate problemele si toate raspunsurile intr-un singur topic ....

informatii generale :
Pe pagina [ link extern ] /
gasiti informatii utile cu privire la registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 20 Decembrie 2020
Nu exista reglementat transferul in Codul Muncii ... poate doar sa se modifice locul muncii al acelui salariat ....
Da isi modifica locul de munca, in cadrul aceleasi societati dar la o alta sucursale si vroiam sa stiu cum modific in Revisal avand in vedere ca are acelasi CIM
Cele doua sucursale transmit REVISAL-ul separat pe CUI diferite?
Am si eu o problema in Revisal.
La angajatul Marin am contract nr 8, angajat in sept 2011.
In 8 mart.2012 il angajez pe Dumitru cu nr de contract tot 8, din cauza ca in caietul cu evidenta salariatilor nu s-a trecut Marin cu nr contract 8, si eu am dat urmatorul nr de contract noului angajat Dumitru. Am sesizat azi 28 mart ca acesti doi salariati au acelasi nr de contract. M-am pus sa fac modificare de nr la Dumitru in D-Soft si am schimbat la nr contract in 9, evident. Am transferat in Revisal si mi l-a dublat pe Dumitru, aparnad cu doua contracte 8 si 9 ca fiind active.
Revisalul inca nu l-am transmis on-line, deci noul nr nu apare la ITM. Dar as vrea sa corectez nr lui Dumitru, ca sa nu am doi angajati cu acelasi nr de contract si cum scap de dublare.
Eu m-am gandit sa fac incetare la cel cu nr 9 la Dumitru, si apoi sa fac corectie pt cel cu nr 8 la Dumitru si sa scriu 9.
Sau sa fac incetare la Dumitru cu nr 8 si m-am scapat de nr acela dublat de contract, fiindca cel cu nr 9 este activ oricum, numai sa transmit Revisalul on-line.
Nu stiu care varianta e mai ok, daca ma poate ajuta cineva...

@ skydegirl
Trebuia facuta corectie la numarul de contract ... eu asa am facut si mi-a aparut numarul nou de contract.

Alte discuții în legătură

Revisal (1) GGP GGP La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam? Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)