avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - probleme de functionare si de completare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - probleme de functionare si de completare

Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si problemele care apar in timpul completarii acestuia , astfel incat sa concentram toate problemele si toate raspunsurile intr-un singur topic ....

informatii generale :
Pe pagina [ link extern ] /
gasiti informatii utile cu privire la registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 20 Decembrie 2020
@Viovas: vedeti sectiunea Rapoarte (penultima din bara de sus). Cand o deschideti veti gasi Registru Salariati care va scoate lista salariatilor. Acolo aveti si optiunea listarii.

LE: acum am verificat si am vazut ca intra-devar, lista contine toti salariatii, chiar si pe cei cu contracte suspendate, si pe cei ale caror contracte au fost inchise deja :(
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2011
lipo, utilizator
In legatura cu introducerea sporului de weekend in Revisal, imi puteti spune ce data de producere a efectelor treceti? Mentionez ca sporul respectiv se regaseste pe statul de plata din octombrie 2011 si cei de la ITM Timis au convenit introducerea acestui spor in termen de 20 zile lucratoare de la data intocmirii statului de plata, lucru care nu e prevazut intocmai in lege...
Eu personal consider ca data de la care produce efecte este 01.10.2011, intrucat plata sporului respectiv se refera strict la luna pt care se intocmeste statul de plata. Dvs cum procedati?

Buna ziua!
Imi puteti spune, va rog, daca se pot face corectii la contracte de munca incheiate?
Exemplu: un angajat cu CIM incheiat disciplinar, are absente nemotivate doua saptamani pana la finalizarea cercetarii disciplinare si emiterea deciziei de concediere. Nemotivatele sunt trecute in statul de plata, iar in revisal se opereaza concediere la data producerii, fara a se suspenda CIM cu art. 51(2). Asadar, in "Raport salariat" nu apare nici un interval de suspendare. Cum e corect pana la urma? Daca un salariat are absente nemotivate si se finalizeaza cu concediere, trebuie facuta si suspendare CIM cu art 51(2) inainte de a-l concedia si suspendarea respectiva trecuta, normal, in revisal?

Se poate face corectie la un contract incetat? Daca nu am suspendat CIM pe perioada cercetarii disciplinare si aceste nemotivate nu apar in revisal ca si suspendare, o pot face acum? Nici nu stiu cum ar fi corect: decizia nu o mai pot emite cu nr. din septembrie, de exemplu, sa dau decizie acum, in nov, pentru septembrie iar nu pot. Ce ma sfatuiti?
Multumesc.
Da, se pot face corectii in momentul in care ati constatat eventuale grseli la completarea registrului ... HG nr.500/2011 prevede ca, orice corectie a erorilor survenite in completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunostinta de acestea.

Dupa incetarea c.i.m. nu cred ca se mai poate face corectii sau modificari in REVISAL ....

Ba da, se pot face si dupa incetarea CIM. Am sunat la ITM la dep care se ocupa de Revisal si mi-au zis ca singura solutie este sa anulez incetarea, sa operez ce am de operat si apoi sa fac incetarea din nou. A mers asa si am transmis suspendarile care trebuiau.
Multumesc si sarbatori fericite tuturor!

Alte discuții în legătură

Revisal (1) GGP GGP La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam? Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)