avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - probleme de functionare si de completare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - probleme de functionare si de completare

Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si problemele care apar in timpul completarii acestuia , astfel incat sa concentram toate problemele si toate raspunsurile intr-un singur topic ....

informatii generale :
Pe pagina [ link extern ] /
gasiti informatii utile cu privire la registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 20 Decembrie 2020
Florin Cioca a scris:

freeelis a scris:

Si transmiterea incetarii c.i.m. vechi cum o va face atata timp cat se va prelua numai c.i.m. activi la 01.08.2011 ?

nu o mai poate face. Sunt baze de date diferite. Cea veche se arhiveaza.
ramane doar pe calculatorul societatii.

O va face prin versiunea noua ...
freeelis a scris:

Florin Cioca a scris:

freeelis a scris:

Si transmiterea incetarii c.i.m. vechi cum o va face atata timp cat se va prelua numai c.i.m. activi la 01.08.2011 ?

nu o mai poate face. Sunt baze de date diferite. Cea veche se arhiveaza.
ramane doar pe calculatorul societatii.

O va face prin versiunea noua ...

Poate puteti sa procedati astfel:
situatia S.C. inainte de 1.08.2011 se introduce in vechiul revisal si se face un export pe discheta/altSuportExtern al acestei BD.
Se face apoi preluarea din vechiul revisal in cel nou si se continua de acolo cu restul contractelor si se inchid contractele care la 1.08.2011 inca mai erau active. Se face un export si la aceasta BD.
nu stim cum ar putea reactiona sistemul informatic nou daca se introduc contracte care la 1.08.2011 figureaza ca inchise astfel ca probabil va trebui sa mergeti sa depuneti ambele BD : prima pentru vechiul sistem informatic ( daca a fost upgradat/actualizat intern de catre cei din cadrul Ministerului Muncii ca sa se alinieze cu noul sis. info. atunci probabil merge sa operati inchiderile din noul revisal) si cea de-a doua pentru noul S.I.

PS:ceea ce @freeelis spune implica faptul ca datele din sistemul informatic vechi au fost actualizate. Greu de crezut avand in vedere ca o operatie de acest gen costa bani iar institutiile statului nu prea se inghesuie sa dea bani (ex de exceptii: case pt iubitii nostrii demnitari). Poate @freeelis stie vreun document in care se specifica faptul ca datele din vechiul SI vor fi si ele actualizate

PS 2: cel mai sigur ar fi sa dati un mail la suportregistru@inspectiamuncii.ro si sa le spuneti lor problema; apoi poate ne impartasiti si noua solutia :)
Ultima modificare: Vineri, 18 Noiembrie 2011
arudan, utilizator
@arudan
Daca ati fi citit mai bine mesajul initial ati fi observat despre ce este vorba ....exista un numar de 9 cim care sunt incetate dar nu a fost transmisa incetarea acestora ...referitor la documente,poate ne spuneti dvs care este baza legala pentru care nu se mai pot transmite aceste incetari prin versiunea noua?
freeelis a scris:

@arudan
Daca ati fi citit mai bine mesajul initial ati fi observat despre ce este vorba ....exista un numar de 9 cim care sunt incetate dar nu a fost transmisa incetarea acestora

situatia S.C. inainte de 1.08.2011 se introduce in vechiul revisal si se face un export pe discheta/altSuportExtern al acestei BD.

ADICA se preia BD de la itm apoi se introduc datele necesare pentru a obtine situatia SC la 31.07.2011 (se fac incetarile de contract necesare)

Se face apoi preluarea din vechiul revisal in cel nou si se continua de acolo cu restul contractelor si se inchid contractele care la 1.08.2011 inca mai erau active DAR CARE pe 17 nov erau incetate

...referitor la documente,poate ne spuneti dvs care este baza legala pentru care nu se mai pot transmite aceste incetari prin versiunea noua?

Mai cititi si dvs. ce am scris eu . Atentie la :

( daca a fost upgradat/actualizat intern de catre cei din cadrul Ministerului Muncii ca sa se alinieze cu noul sis. info. atunci probabil merge sa operati inchiderile din noul revisal)

dupa tonul adoptat in partea a 2a a mesajul inteleg ca va deranjeaza faptul ca am cerut un document care poate clarifica situatia si de care (am crezut eu) s-ar putea sa stiti dvs.?eu nu am zis ca nu se pot transmite incetarile din noua versiune ci doar am analizat niste cazuri posibile (2 variabile fiind arhitecturile celor doua sisteme informatice(nou si vechi) care tin evidenta salariatilor )

Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2011
arudan, utilizator
Buna ziua. Imi puteti spune cum pot scoate din Revisal o lista cu salariatii activi? am cautat, dar nu am gasit deloc.

Alte discuții în legătură

Revisal (1) GGP GGP La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam? Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)