Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →
Am o situatie mai aparte. Trebuie sa actualizez contractele de munca ale salariatilor unei societati in noul REVISAL, intrucat pana acum nu s-a facut acest lucru. Am solicitat baza de date de la ITM iar la preluarea din vechea varianta am 47 angajati, in conditiile in care doar 38 mai sunt pe statul de plata. Ideal ar fi fost sa pot opera in vechiul revisal incetarile de contracte (9 sunt sigur incetate, unele inainte de 16.08.2011), insa desi pot opera in vechiul revisal, nu am optiunea de preluare registru (aveam impresia ca daca s-a prelungit termenul, puteam si incarca pe vechea varianta de revisal
).
Intrebarea e, ce sa fac: sa preiau si contractele incetate dar a caror incetare nu s-a operat? Si evident, sa le incetez, intarziat, in noua varianta. Sau sa renunt efectiv la preluarea contractelor care ar trebui sa fie incetate? In cazul celei de-a doua variante, ar fi cel putin ciudat, pt ca in vechiul revisal ar exista contractele ca active, iar in noua varianta nu ar mai aparea deloc. Sincer, optez pentru prima varianta, dar astept si alte sugestii..
Si transmiterea incetarii c.i.m. vechi cum o va face atata timp cat se va prelua numai c.i.m. activi la 01.08.2011 ?