Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →
Buna ziua,
Am si eu o nelamurire ref. la inscrierea in Revisal a unei modificari de contract. Societatea are un salariat angajat cu contract de munca pe perioada det. de 3 luni (16.08.2011 - 15.11.2011). Se hotaraste prelungirea contractului cu o alta perioada determinata de 3 luni. Se intocmeste un act aditional pe data de 15.11 in care se specifica faptul ca incepand cu 16.11 se prelungeste contractul cu o noua perioada det. de 3 luni. Va rog sa ma ajutati cu operarea in Revisal. Ce scriu la data consemnarii 15.11. sau 16.11. Pana acum nu am inteles, in Revisal data consemnarii = data la care produce efecte? La data consemnarii nu imi da voie sa scriu nimic. La data care produce efecte modificarea pot alege din acel calendar. Intr-o postare Avocat Net se spune astfel: "Modificarea unui contract" : Data consemnarii (Data la care produce efecte) reprezinta data de la care intra in vigoare modificarea, respectiv data actului aditional (daca este intocmit un act aditional)". Mentionez ca eu am avut o modificare de acelasi fel pe data de 11.11: perioada contractului s-a prelungit cu 3 luni, prima zi decurgand din data de 12.11.2011. Iar la data care produce efecte am scris 11.11.2011 (data actului aditional).
Va rog sa imi spuneti parerea dumneavoastra. Nu stiu daca am gresit.
Multumesc.
Buna ziua,
actul aditional pt schimbarea locului de munca de la un punct de lucru la altul ( revisal se tine pe sediu, punctele de lucru nu au compententa in acest sens) unde anume se opereaza in Revisal ? Multumesc.