avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - probleme de functionare si de completare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - probleme de functionare si de completare

Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si problemele care apar in timpul completarii acestuia , astfel incat sa concentram toate problemele si toate raspunsurile intr-un singur topic ....

informatii generale :
Pe pagina [ link extern ] /
gasiti informatii utile cu privire la registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 20 Decembrie 2020
suciu_diana a scris:

Pot sa zic ca ceva similar am facut si noi insa nu a functionat. Din Instrumente, am facut back-up pe stick/USB si apoi am vut sa instalam pe noul calculator unde era deschisa aplicatia Revisal 5.0 (nou instalata si cu angajatorul reintrodus - pentru aceasta am apasat Angajator nou si am introdus si pe acest calculator toate datele noastre)...insa cand am facut preluarea, ne-a aparut ca s-a salvat cu succes dar niciun contract nu era in program - nici pe sectiunea Contracte, nici la Angajati...ce am facut gresit? sa ii dam intai Salvare si apoi partea de back-up? Eu le vad operatiuni apropiate si nu inteleg de ce nu a mers....

Eu am reusit sa trec toate firmele dintr-un calculator in altul si mi-au preluat toate contractele.
Eu am preluat fiecare firma in parte, singura problema la mine a fost ca nu se vedea fisierul de pe stick/USB si atunci l-am salavat in calculator chiar in sectiunea lui, TeamNet, de unde am facut import angajator la fiecare firma in parte.
Trebuie sa va mearga.
Inca o mentiune, eu nu am apelat la salvare baza date ci am facut export angajator si apoi import angajator, fiecare firma separat. Nu am stiut ca fisierul din salvare baza date contine defapt toate firmele:">
@ lorelayold76

Voi incerca. Multumesc
Buna ziua,
As dori sa intreb daca sporurile cu caracter permanent sunt incluse in salariul de baza cum se va completa Revisalul ?
daca sunt incluse nu mai trebuie sa fie completate in REVISAL.
Buna ziua/seara,

1)Poate imi explica si mie cineva daca data consemnarii ( data la care produce efecte ) pentru contractele preluate din versiunea veche (2.4.0) a revisalului va fi data la care s-a facut ultima modificare in vechiul revisal SAU data la care s-a incheiat contractul SAU data la care se face preluarea SAU 1 aug 2011?

de ex pentru un CIM din 2009 de exemplu pt care s au facut modificari tot in anul respectiv revisalul preia din versiunea veche doar data incheierii contractului si data activitatii. La campul "data la care produce efecte " introduc data in care fac preluarea din Baza de Date veche ( azi adica ), 1 aug 2011, data ultime modificari a CIM ului sau data la care a fost incheiat?

Alte discuții în legătură

Revisal (1) GGP GGP La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam? Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)