avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sanctiune disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sanctiune disciplinara

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati sa aflu daca o sanctiune disciplinara esta perfect valabila in cazul in care a fost aplicata inainte de a primi decizia prin posta? Intreb acest lucru pentru ca am refuzat sa semnez decizia de sanctionare si totusi salariul mi-a fost diminuat.
Cel mai recent răspuns: Lipi , utilizator 17:28, 2 Septembrie 2008
Aveti grija si verificati: Reprezentantii angajatorului poate ca au intocmit un proces-verbal prin care arata ca v-au comunicat continutul decizei dar ati refuzat primirea deciziei - se practica acest sistem - si atunci termenul de comunicare il considera data intocmirii respectivului p.v. si vor invoca la instanta ca de la acea data curgea si temenul de 30 de zile pentru contestare.
Faceti rost de decizie si contestati urgent la instanta cerand anularea acesteia, motivand sub toate aspectele articolelor nerespectate de angajator din codul muncii si CMUNN pe anii 2007-2010, care au fost expuse mai sus, mai ales daca ii banuiti in stare sa "fabrice" probe.
Ia cineva in calcul ca, poate, acea decizie nu exista? Ca n-a fost intocmita niciodata? ca n-ar fi primul caz de acest gen... Eu as contesta direct diminuarea salariului... Fara sa mai astept comunicarea unei eventuale decizii probabil inexistenta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere salariat pe motiv de neprezentare la locul de munca FSimona FSimona un salariat poate sa fie concediat daca nu s-a prezentat mai multe zile la locul de munca nemotivat? dupa cate zile poate sa fie concediat? (vezi toată discuția)
Sanctionare angajat lungeanuadina lungeanuadina Care sunt pasii pentru aplicarea unei sanctiuni disciplinare? Vreau sa fac o reducere a salariului de baza pe o durata de 3 luni cu 10%. (vezi toată discuția)
Baut la serviciu mirusaby mirusaby Un angajat a venit a doua oara baut la serviciu. Nu vrea sa sufle in etilotest sau in fiola ....colegii l-au vazut , iar in reg .Intern si in CCM scrie ca se ... (vezi toată discuția)