avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare permis

sall..am avut o masina pe bulgaria care cand am cumparat-o nu mi.am dat seama ca nu era in regula...nu avea asigurare si in talon era alta culoare si intr.un final am fost prins si mi.a luat permisul pe durata cercetarilor...procurorul de caz a trimis dosarul la parchet si mi.a spus ca s.ar putea sa ma aleg cu o amenda dar nu se stie sigur, ca nu e nimic grav deoarece am scris si in declaratie citez sunt o persoana de buna credinta care nu am stiut ce iau si masina a fost tinuta vreo 3 luni la udriste se presupunea ca era furata dar s.a dovedit a nu fi si am recuperat.o dar fara numere in fine,intrebarea mea este cat oare va mai dura pana imi recuperez permisul pentru ca a au trecut vreo 7 luni de la incident si ajutati.ma cu niste sfaturi ce as putea face ...va multumesc anticipat ..
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:09, 2 Septembrie 2011
Ar putea dura si 2 zile , daca veti solicita eliberarea unei dovezi cu drept de circulatie si urmati procedura in materie.
Finalizarea dosarului mai poate dura.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
ContSters213050, utilizator
Cand v-a fost retinut permisul, nu vi s-a eliberat si o dovada?
Daca da, ce perioada de valabilitate a avut?
Va puteti recupera permisul solicitand la sectia care vi l-a ridicat sa va emita o dovada cu drept de circulatie dar masina respectiva oricum nu o puteti conduce fara numere care v-au fost ridicate. Atat documentele cat si numerele nu vi le puteti recupera pana la finalizarea procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut conform art. 85, alin. (4) din oug nr. 195/2002 gabryell1987 gabryell1987 buna seara . ma poate ajuta si pe mn cineva in data de 06.11.2011 mi.a fost retinut permisul de conducere conform art85 alin 4 oug 195/2002 dar cu o ora ... (vezi toată discuția)
Fara asigurare, dosar penal art 334 alin.4 krystytyby2015 krystytyby2015 Buna ziua. Am derapat in gard cu masina mam inteles cu domnul la care am intrat in gard , cand mam dus la politie sa mi se dea o dovada pentru reparatie domni ... (vezi toată discuția)
Talon suspendat. contestare amenda + recuperare talon? weezy weezy Buna tuturor. In data de 17 05 2012 ora 21 am fost oprit de un echipaj de politie pe E 583 am primit amenda si mi s-a retinut talonul pentru anvelope uzate. ... (vezi toată discuția)