Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →
La art.16 alin.(3) din Codul muncii, se prevad urmatoarele: :ART.16.-(1) Munca prestata in temeiul unui contract individual de munca ii confera vechime in munca.".Plecand si numai de la aceasta prevedere, existand acel CIM incepand cu data de 1.09.2009!, ar trebui sa emiteti pretentia de a va consemna in cartea de munca aceasta perioada pentru vehime in munca. Sigur, nu se poate face asa ceva, dar in contextul celor semnalate, acel contract neproducand niciun efect juridic partilor, nu trebuie sa va deranjeze acest lucru. Sa traim pana la 1 septebrie 2009! Nu va pot da in judecata acum. Pentru a va linisti, ar fi bine sa va deplasati la ITM si sa le istorisiti aclora situatia si va va spune ce este de facut in situatia de acum. Oricum, ceva este putred cu acel contract!
M-au obligat sa semnez contractul cu multe luni inainte. Dar dupa semnarea lui pt noul loc de munca mi s-a spus ca multe nu mai sunt asa cum spusesera (doar pe vorbe, ca nu mai dau nici un fel de beneficii etc, nimic din ce au promis). In CIM au pus doar salariul brut si atat. De asta nu mai vreau sa merg la ei, ci sa raman la actualul meu loc de munca.
Ce consecinte ar avea sa imi desfaca disciplinar contractul de munca? Ma pot da in judecata pt ca nu ma duc la ei? Ce mi se poate intampla?
Va multumesc din suflet si sunt dezamagit de marile corporatii
P.S. mie nu mi-au dat nici macar o copie a contractului semnat, le-au tinut pe toate la ei, doar cu semnatura mea