avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale buna ziua! pot sa infiintez o firma dar sa am in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

buna ziua! pot sa infiintez o firma dar sa am in rezervare denumire si numele judetului?

de ex. sc romsilviu arad sa, multumesc
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 13:25, 4 Septembrie 2011
sigur
Sa aveti pregatite mai multe variante de nume pentru atunci cand mergeti le registrul comertului.
ma indoiesc ca puteti folosi numele judetului
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2011
ovidiu7676, utilizator
Se poate. In acest sens va rog sa aveti in vedere art. 39 din legea 26/1990 si art. 28-57 din Odinul Ministrului Justitiei Nr. 2594/C din 10 octombrie 2008.

Am avut un client care avea in cuprinsul denumirii "Bucuresti", este vb de o sucursala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social modificare strada si nr danapremix danapremix Ce acte trebuiesc daca domniile lor au hotarat sa modifice denumirea strazii si nr unde exista sediul social? (vezi toată discuția)
Calitate procesuala sucursale Iuliana Preda Iuliana Preda Buna, Nu stiu daca ma poate ajuta cineva cu un sfat. Unita Sucursala Braila poate sta in judecata in nume propriu? Am mai avute procese cu societati de ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social - firma în insolvențã Cabinet de Avocat „Hulea Ionuț-Marius” Cabinet de Avocat „Hulea Ionuț-Marius” Bună seara, stimați colegi și forumiști. Supun atenției dumneavoastră umătoarea speță: Firmă aflată în insolvență, cu ... (vezi toată discuția)