avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Copie proces verbal politia rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Copie proces verbal politia rutiera

am facut o cerere catre pol biroul circulatiei pentru ami tranzmite o copie de-pe un procesul verbal de constatare al unui acident de circulatie in care am fost inplicat, pe procesul verbal pe care mila inminat nu se poate descifra inscrisurile agentului contator --am mai cerut sami dea datele personale al celuilalu conducator auto si numarul masini cu care am fost inplicata in acident -din tata de 10-08-2011 nu am primit nici un raspuns cui ar fi recomandat sa ma adresez in acest caz Va multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandruteutisan , utilizator 21:36, 3 Septembrie 2011
Cel mai recomandat ar fi sa va deplasati personal la politia care a emis PV si sa-l solicitati personal.
Daca nu ma insel termenu de raspuns e de 30 zile . Mergeti le serviciu circulatie , registratura si vedeti ce e cu cererea dumneavoastra Acolo va poate lamuri Eventual ,traduce ce scrie in PV .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva procesului verbal de contraventie sperantagabi sperantagabi termenul limita de depunere a contestatiei inpotriva unui proces verbal la legea circuletiei rutiere din tara noasta ROMANIA unde ar fi recomandat sa depun ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru viteza 102 km an localitate hugh1001 hugh1001 pot trimite cererea de grefa la inspectoratul de politie din bacau pentru restituirea permisului de conducere daca ieu sunt din bistrita (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala cosmin_cristici cosmin_cristici Buna seara, pe data de 13.06.2011 am fost oprit de un echipaj de la politia rutiera pe B-dul. Tineretului motivand ca am circulat pe contra sens. Am inmanat ... (vezi toată discuția)