avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare urgenta ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare urgenta ?

Imi poate recomanda cineva un curs online de inspector resurse umane , curs pe care as vrea sa il fac pentru a ma perfectiona in resurse umane si care sa imi si elibereze la terminarea acestora - binenteles, dupa un examen - un atestat / diploma recunoscut(a). Nu pot face aceste cursuri decat online, in timpul liber, deoarece am un job de la care nu pot absenta. Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:31, 4 Septembrie 2011
Cei de la institutul Eurocor fac cursuri online de acest gen
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie privind acreditarea cursurilor online Blu37 Blu37 Am accesat site-ul cnfap.ro si m-am documentat despre acreditarea cursurilor pentru adulti (perfectionare, calificare, etc) in stilul formal, adica la clasa. ... (vezi toată discuția)
Pentru a putea fi pfa -inspector hr, trebuie neaparat cursul de calificare de 1080 ore?unul de perfectionare nu este de ajuns? leo2000ro leo2000ro Am revenit cu o intrebare.Mi s-a spus ca pentru a deveni PFA (inspector HR) trebuie sa fac neaparat un [b]curs de calificare[/b] cu durata de 1080 ore.Eu detin ... (vezi toată discuția)
Inspector resurse umane dana state dana state Buna ziua! Am o mica \"problemuta\": vreau sa obtin drept de semnatura/ viza in carnetele de munca si nu stiu de unde si cu ce sa incep...pe saitul ITM nu ... (vezi toată discuția)