avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit in posta foaia de la Tribunal ca procesul se ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit in posta foaia de la Tribunal ca procesul se judeca in data de .. in sala c5 vacantza..

Se poate lua in acest caz o sentinta finala si irevocabila?! Daca pe foaia care am primit-o scrie sala c5 vacantza?! Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 12:07, 4 Septembrie 2011
Daca procedura de citare este considerata indeplinita atunci se poate ramine in pronuntare, vedeti situatia pe site-ul instantei
Depinde de natura procesului si de incidentele procesuale aparuta in cursul judecatii. Unele cauze se pot judeca la primul termen, altele nu.
depinde de obiectul dosarului
Depinde de natura procesului, de ce se judeca in instanta etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals colaborator colaborator Dacă o persoană fizică depune la o instanţă de judecată o cerere de chemare în judecată, pe diferite motive, în numele altei persoane (fără a avea ... (vezi toată discuția)
Model memoriu pentru judecata radovan82 radovan82 Buna ziua. Va rog daca a-ti putea sa ma ajutati cu un model de memoriu. Am un proces in desfasurare si as dori sa prezint instantei o hartie cu rugamintea de a ... (vezi toată discuția)
Revizuire recurs - cu sau fara avocat? joedoe48 joedoe48 Buna ziua, Pe scurt: Acum un an tribunalul a dat o decizie definitiva si irevocabila (dupa respingerea recursului depus de firma X). In iunie 2015, firma X a ... (vezi toată discuția)