avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mi s-a furat copia CUI a firmei individuale, se poate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mi s-a furat copia CUI a firmei individuale, se poate folosi cineva de ea?

mi sa furat copia cui a va multumescl firmei individuale se poate folosi cineva de ia
Cel mai recent răspuns: ContSters220718 , utilizator 22:29, 7 Septembrie 2011
Nu prea are ce face cu ea, mai ales daca nu este legalizata.
Oricum, la banca si la Reg. Com. exista un specimen de semnatura al administratorului.
Si nu prea cred ca vi s-a furat, nefiind folositoare, cred ca mai degraba ati ratacit-o pe undeva.
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2011
Marcel Mihalache, Avocat
Scuze acum am vazut ca scrie copie...nu are cum sa foloseasca o copie xerox...
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
nu va faceti nici o grija
nu se poate folosi singura la nimic
e doar o copie xerox
era si certivicatul constatator copie si buletin copie multumesc
ar putea sa faca stampila ,sa i-a marfa si sa nu plateasca daca gaseste vre-un disperat sa-si vanda marfa de extrasezon

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort legalizata ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie ... (vezi toată discuția)
Citatie la politie intr-un dosar de inmatriculare de autovehicul furat BogdanH BogdanH Buna ziua! Va supun atentiei problema pe care o are sotia mea referitoare la o inmatriculare a unui autovehicul furat. Aseara a primit o citatie prin ... (vezi toată discuția)
Lipsa semnaturii judecatorului pe hotararea legalizata zandan zandan Am avut partajul succesoral. Sedinta de pronuntare a fost in 15 iunie 2010. Comunicarea a fost in 26 august 2010. Am scos hotararea de la judecatorie, cea ... (vezi toată discuția)