avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

bunà ziua .sintem 2 surori.tatàl nostru este unicul proprietar al casei noastre. vroiam sà stiu dacà tatàl meu poate sù-i facà act de proprietate, surori mele in lipsa mea. dat fiind faptul cà eu lucrez in stràinàtate . và multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: adriano23 , utilizator 20:49, 8 Septembrie 2011
sigur ca tatel poate face cu bunul lui ce doreste
poate sa-l vanda surorii sau cui doreste
atata timp cat traieste,d-voastra si sora nu are nici un drept asupra casei lui
Depinde, unde este un Tata, a existat si o mama, deci, cand a fost cumparat apartamentul, tatal dv era casatorit, pt ca in situatia asta se schimba lucrurile.
sint divortati iar soacra mea a refuzat la tot ceea ce i se cuvenea
care soacra ?:O
in fine, daca a refuzat verbal si nu intr-o actiune de partaj, nu are valoare, asa ca tata sau socru ce va e, nu poate vinde fara acordul fostei sotii
Eu v-am intrebat de mama dumneavoastra nu de soacra. deci tatal dumneavoastra a fost casatorit cu mama dumneavoastra ? apartamentul a fost dobandit in timpul casatoriei ?

Alte discuții în legătură

Are dreptul la partaj succesoral? danut74 danut74 vreau sa stiu daca sora vitrega a sotului meu are dreptul la partaj succesoral...situatia este urmatoarea:socrul meu cand sa casatorit a luato pe soacramea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.suntem o familie 2 adulti si 2 copii. locuim de 12 ani ... morosa morosa BUNA ZIUA.Suntem o familie 2 adulti si 2copii .Locuim de 12 ani cu soacra care a dobandit casa de la parinti ei cu contract de vanzare cumparare.La inceput ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa moartea sotului - sotia ce drepturi are? ioanadaniel ioanadaniel buna ziua. poate ma puteti lamuri si pe mine intr-o problema. Unei prietene ia murit sotul. Ce drepturi are ea in urmatoarele conditii: Sotul ei avea o fata ... (vezi toată discuția)