avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Unde reclam o companie straina?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Unde reclam o companie straina?

Buna ziua!

In luna iunie, am incheiat un contract cu o mare companiei din Franta, care urma sa-mi ofere niste produse. Pretul pe care trebuia sa-l platesc pentru aceste produse este de 300 de euro (platiti in 3 transe lunare). In fiecare luna, compania respectiva imi lua din cont cate 100 de euro, la o data stabilita de comun acord. Problema este ca mi-au luat acesti bani din cont de 4 ori (si nu de 3 ori), eu le-am scris, semnalandu-le eroarea si solicitandu-le restituirea celor 100 de euro luati in plus. Nu mai primesc niciun raspuns din partea lor, motiv pentru care as dori sa va rog sa-mi spuneti unde pot face o plangere importiva firmei respective. Multumesc anticipat pentru ajutor!
Viorica
Cel mai recent răspuns: viorica1977 , utilizator 16:34, 6 Septembrie 2011
Buna ziua,
In practica comerciala exista principiul conform caruia plangerile se depun de regula acolo unde este prevazut in contract (respectiv unde este stipulat a se depune o astfel de plangere, conf. contractului ''legea partilor).
Daca nu exista o astfel de preveddere, plangerea se va depune la instanta locului unde a fost incheiat contractul.
Cu stima,
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înșelăciune online-achiziție bunuri site din străinătate. visancatalin visancatalin Am găsit un site cu piese auto din UK care avea produsele de care eu eram interesat. Comand produsele și încerc să plătesc cu cardul prin de PayPal, numai ... (vezi toată discuția)
Hartuire bandi2 bandi2 vreau sa intreb... o fosta cunostinta,tot ma hartuieste,ca sa i dau 100 euro.. pe care mi ia dar nu stiu cind...vine la mine la lucru,unde lucrez, azi a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie chirie Tiberiu911 Tiberiu911 Salutare, Am cateva intrebari referitoare la o situatie cu care ma confrunt de curand. De curand m-am mutat impreuna cu prietena mea de la o chirie la alta. ... (vezi toată discuția)