avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... urgent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

urgent

cum se interzice continuarea unor lucrari pe proprietate privata?
(executantul si beneficiarul fiind in ilegalitate TOTALA)
Cel mai recent răspuns: darilena , utilizator 21:40, 5 Septembrie 2011
anuntati politia, si chemati si executorul care trebuie sa aplice!!!!
Politia va fi obligata sa incheie un pv. prin care sa constate ce anume se intamla in fapt acolo...
Cu stima.
Sesizarea imediata a politiei locale pentru violarea proprietati ,daca aveti acte .
sesizarea primariei ,pentru verificarea dosarului pentru obtinerea autorizatiei de constructie - privind existenta titlului de proprietate a terenului construibil.in cazul s-a obtinut autorizatiea nelegal , atacata in instanta.
este vorba de un teren agricol,in care executantul este privat iar beneficiarul este de stat .acesta din urma doreste montarea unei conducte de gaz fara incheierea unui acord.
ceva nu-mi este clar !!! ,cine este propreietarul terenului agricol ? executantul privat ??!!! , beneficiar este o unitate de stat ( probabil ).... ceva nu este bine spus in cazul respectiv ,in sensul ca una este ca executantul sa fie proprietasrul pamantului si sa execute , E L ,prin firama SA ,alta ca terenul sa fie al s-ionut , care nu accepta constructia . Beneficiarul este de stat , adica primaria , o scoala etc ,care vrea sa aiba gaz ,prin montarea conductei , dar nu are acceptul proprietarului terenului .... PUNETI PUNCTUL PE " i " pentru un raspuns in speta.
proprietari sunt parintii mei.executantul excavarilor este o firma privata iar beneficiarul cel care doreste montarea conductei este o companie de stat (transgaz) nici una din firme nu ne-a intrebat nimic pur si simplu a intrat ABUZIV
Ultima modificare: Luni, 5 Septembrie 2011
s_ionut, utilizator

Alte discuții în legătură

Societate de gaz incalca proprietatile ionutlir75 ionutlir75 Buna, Am o problema cu Transgaz, am un teren de 9600 mp, in afara Bucurestiului la 25 km, Agentia de transport a gazului prin conducte in Romania a facut un ... (vezi toată discuția)
Speta cu magistrale gaz SarahR SarahR Am o conducta de gaz- magistrala pe terenul meu- fanatie, de pe DN73a. Conducta este la suprafata terenului si ocupa toata latime lu cam 22 m. Terenul nu il ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren cu vicii ascunse Daniel_2015 Daniel_2015 Buna ziua In anul 2014 am vandut doua parcele de teren intravilan iar recent s-a dovedit ca pe sub ele trece o teava de gaze, care anuleaza posibilitatea ... (vezi toată discuția)