avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... urgent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

urgent

cum se interzice continuarea unor lucrari pe proprietate privata?
(executantul si beneficiarul fiind in ilegalitate TOTALA)
Cel mai recent răspuns: darilena , utilizator 21:40, 5 Septembrie 2011
In mod normal Transgaz, inaintea inceperii lucrarilor ar fi trebuit sa obtina acordul de principiu pt intrarea in teren din partea proprietarilor, si sa se ajunga la o intelegere privind despagubirile ce vor fi platite; in general, in cazul terenurilor agricole sunt despagubite recoltele stricate in timpul lucrarilor (in cazul in care nu se asteapta pana dupa recoltare), Redarile in circuitul agricol, daca nu sunt executate de constructor de asemenea sunt despagubite.
In cazul incare terenul este destinat constructiilor ar trebui sa cautati un avocat si sa cantariti situatia bine, pt ca nu sunt si nu vor fi autorizate constructiile pe o raza de cca 200 metri de la axul magistralei de gaz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate de gaz incalca proprietatile ionutlir75 ionutlir75 Buna, Am o problema cu Transgaz, am un teren de 9600 mp, in afara Bucurestiului la 25 km, Agentia de transport a gazului prin conducte in Romania a facut un ... (vezi toată discuția)
Speta cu magistrale gaz SarahR SarahR Am o conducta de gaz- magistrala pe terenul meu- fanatie, de pe DN73a. Conducta este la suprafata terenului si ocupa toata latime lu cam 22 m. Terenul nu il ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren cu vicii ascunse Daniel_2015 Daniel_2015 Buna ziua In anul 2014 am vandut doua parcele de teren intravilan iar recent s-a dovedit ca pe sub ele trece o teava de gaze, care anuleaza posibilitatea ... (vezi toată discuția)