avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reducere on invoice!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reducere on invoice!

Buna seara,detin o societate comerciala si de curand am inceput colaborarea cu un partener nou.Am o nelamurire vis-a-vis de un termen,la ce se refera mai exact.Mi-a propus ca in urma livrarilor in decursul unei luni calendaristice sa-mi acorde o reducere de 20 % on invoice ,la produsele facturate.Explicati-mi va rog ce inseamna acest on invoice si cum se calculeaza. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 23:30, 29 August 2008
Invoice inseamna factura in engleza. Daca traducem ar fi o reducere de 20% pe factura. Sunt jurist nu economist, dar sper ca v-am lamurit.
La asta ma gandeam si eu,insa nu sunt foarte sigur.Va multumesc!Mai astept si alte opinii!
Este vorba de reducerea comerciala care se acorda in functie de voluml livrarilor dintr-o anumita perioada de timp, in cazul dvs la o luna.
Astfel facturile de livrare vin fara reducere, iar la finalul lunii vi se trimite o factura de reducere comerciala cu "suma pe minus", cea care va fi redusa: de ex: -4660 lei, la intrega marfa achizitionata in luna respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reduceri comerciale - srl neplatitor de tva , vanzare cu amanuntul Mariralu Mariralu Buna ziua , Va rog sa ma ajutati sa inteleg tainele contabilitatii in urmatoarea situatie : - trebuie sa intocmesc o factura, in care am , sa ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar albertina elena albertina elena Buna ziua, Am o mare rugaminte si este f. ,f. urgent. Firma mea importa marfa din italia. De curand am primit o cerere de la o firma din romania care doreste ... (vezi toată discuția)
Reduceri comerciale facturate pe factura distincta ionela11 ionela11 Buna ziua! Am achizionat materiale de constructii de la un furnizor, iar pentru materialele achizitionate mi-a dat i factura separata la aceeasi data cu ... (vezi toată discuția)