avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probleme de partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probleme de partaj

Sora mea a divortat de fostul sot in urma cu 12 ani si de 9 ani este recasatorita.Apartamentul l-a obtinut de la fabrica unde lucra si dupa 1990 l-a cumparat cum a facut toata lumea.In timp ce il platea s-a casatorit ,fostul sot venind in apartament doar cu un televizor color.Divortul s-a desfacut amiabil,copii nu au avut impreuna si nimic de impartit ,el plecand cu ce a venit si din acest motiv nici nu au facut partaj.Recasatorindu-se a intampinat probleme cand a vrut sa isi i-a sotul in spatiu pe motiv ca nu a facut partaj cu fostul sot.Imi poate spune cineva ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:13, 1 Septembrie 2008
daca apartamentul a fost platit dupa ce sora s-a casatorit acesta devine bun comun, urmand sa se faca un partaj al bunurilor comune.
Nu e asa Carmenmur.
E bun propriu.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si partaj, firma si imobil laurentiu68 laurentiu68 Buna ziua Divortul aproape ca s-a terminat,urmeaza stabilirea pensiei alimentare si gata am scapat. Partea grea acum incepe. PARTAJUL O sa expun ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament, eventual bunuri, in cazul concubinajului Grati Grati Buna seara, [b]Ma poate cineva ajuta intr-un caz...bizar?[/b] Am fost casatorita, am divortat de 10 ani, dupa divort eu am cumparat un apartament, cu plata ... (vezi toată discuția)
Contract de donatie atacat la partaj lucianghio lucianghio In procesul de partaj in urma divortului ,este atacat un contract de donatie ,in care donatorul este mama sotului iar donatarul este DOAR fiul (sotul) iar ... (vezi toată discuția)