avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale urgent!!!!!!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

urgent!!!!!!!

Buna ziua! Sunt unic asociat intr-o societate in afara tarii in franta mai exact si as vrea sa infiintez un srl cu asociat unic si in tara . este posibil sau nu?
am citit ceva in legea societatilor comerciale 31/1990 si spune ca o pers fizica sau juridica nu poate fi asociat unic decat intr-un singur srl. dar eu am cealalta societate in franta. multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters116443 , utilizator 09:49, 7 Septembrie 2011
Da,stuatia dvs. nu se incadreaza pe interdictia prevazuta de lege.
Puteti avea in fiecare tara cate un SRL cu asociat unic.
Am citit mai multe intrebari puse pe forum si am ajuns la concluzia ca ai nevoie de o persoana care sa cunoasca aspecte juridice referitorare la SC ex legea 31 legea insolventei, aspecte fiscale sau de contabilitate
Ultima modificare: Duminică, 11 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Adi, poti infiinta un srl in Romania cu asociat unic fara problema, insa numai o singura data (ma refer la respectivul asociat unic). Atentie la formalitati, s-au complicat intre timp, a aparut mai multa birocratie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere filiala/reprezentanta a unei sc straine in romania cristinadonadin cristinadonadin Buna ziua, Un cetatean strain(Francez) ,asociat unic a unui SRL in Franta,poate infiinta in Romania,tot ca asociat unic o SC? Deschiderea unei ... (vezi toată discuția)
Asociat unic daniela80 daniela80 Un asociat unic doreste sa infiinteze un alt srl cu 2 asociati(srl unde este asociat unic sa fie un asociat sicel de-al doilea asociat sa fie aceeasi pesoana ... (vezi toată discuția)
Administrator posibilitati Silvia  Aldea Silvia Aldea Am o nedumerire referitor la posibilitatea unei persoane fizice de a-si mai infiinta o societate comerciala, in care fie este asociat unic, fie vor fi mai ... (vezi toată discuția)