avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ce este mai convenabil?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ce este mai convenabil?

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine. Impreuna cu o prietena dorim sa deschidem un magazin second hand. Cum ne sfatuiti sa colaboram sau cum putem efectiv sa colaboram. Singura varianta este SRL-ul? Ca sa fim asociate?!
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:11, 6 Septembrie 2011
un SRL unde veti fi asociate in parti egale:)
Multumesc,:D
asta inseamna contabil obligatoriu, fise ssm si psi si cam tot ce inseamna o firma chiar daca are numai un angajat?
Daca eu devin asociat la o firma, lucrul acesta ma afecteaza la actualul loc de munca daca eu am doar statut de asociat fara sa ma trec cu contract de munca la firma la care sunt asociat
Implica si angajarea unui contabil, macar cu contract partial. Daca pentru contabilitatea primara va descurcati Dvs., pentru intocmirea declaratiilor si a bilantului sigur o sa aveti nevoie de contabil. Nu conteaza cati salariati are societatea, unul sau 10, trebuie intocmite toate documentele legale in privinta protectiei si securitatii muncii .
Nu va afecteaza statutul de asociat in cazul in care sunteti angajata decat in cazul in care, prin activitatea pe care o desfasurati faceti concurenta neloiala angajatorului Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia muncii + medicina muncii tiroid tiroid Buna ziua, Am infiintat un punct de lucru intr-o cladire de birouri cu 4 etaje si 20 biouri de 30-40mp pe etaj. Cladirea are hidranti, extinctoare si ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii srl 1 angajat, punct de lucru si sediu casa proprie Octavian1978 Octavian1978 Am un SRL pe comert online la care sediul social si punctul de lucru este in casa proprie. Am angajat de curand prima persoana - pe sotie, care evident a ... (vezi toată discuția)
Comert produse second hand pe srl sau pe ii Neea_86 Neea_86 Buna ziua, As avea nevoie de ajutor din partea dumneavoastra, as vrea daca sa poate sa ma sfatuiti in legatura cu deschiderea unui magazin second hand. Noi ... (vezi toată discuția)