Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine. Impreuna cu o prietena dorim sa deschidem un magazin second hand. Cum ne sfatuiti sa colaboram sau cum putem efectiv sa colaboram. Singura varianta este SRL-ul? Ca sa fim asociate?!
Multumesc frumos!
asta inseamna contabil obligatoriu, fise ssm si psi si cam tot ce inseamna o firma chiar daca are numai un angajat?
Daca eu devin asociat la o firma, lucrul acesta ma afecteaza la actualul loc de munca daca eu am doar statut de asociat fara sa ma trec cu contract de munca la firma la care sunt asociat
Implica si angajarea unui contabil, macar cu contract partial. Daca pentru contabilitatea primara va descurcati Dvs., pentru intocmirea declaratiilor si a bilantului sigur o sa aveti nevoie de contabil. Nu conteaza cati salariati are societatea, unul sau 10, trebuie intocmite toate documentele legale in privinta protectiei si securitatii muncii .
Nu va afecteaza statutul de asociat in cazul in care sunteti angajata decat in cazul in care, prin activitatea pe care o desfasurati faceti concurenta neloiala angajatorului Dvs.