avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sesizari, complet de judecata corupt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sesizari, complet de judecata corupt

Am facut plangere la parchet impotriva fostului meu sot care m-a agresat fizic si ne-a amenintat cu pistolul pe mine si fiica mea. Nu am fost multumita de rezolutia data de la parchet. Aveam certificat med-legal - 6+2 zile ingrijire. I-au dat amendat administrativa de 400 de lei. In rezolutie nu se face referire la amenintarea cu pistolul si spune ca este la primul contact cu legea. Acest lucru nu este adevarat. Sotul meu are 3 ani in arest dar de curand s-a reabilitat. Astfel, am introdus dosar la judecatorie pentru ca nu am fost de acord cu rezolutia. Fostul sot este foarte influent, iar in timpul procesului s-a dovedit ca tot completul de judecata era "cumparat"(la una din infatisari ne-au disparut acte din dosar; la o alta infatisare judecatorul ne-a intrebat cand urmeaza sa avem un proces de partaj. el stia deja ce procese mai avem pe rol si deja ne este frica ca au intervenit si la acel proces).La ultima infatisare judecatorul a cerut sa asteptam sa vina intimatul neacceptandu-ne pe lista de prioritati. Nu avea nici un motiv sa ceara acest lucru, practic nu avea de unde sa stie daca intimatul se prezinta sau nu, iar sedinta era deschisa de la ora 8:30. Avocatul meu a rugat judecatorul sa se abtina dar acesta a refuzat intreband daca vrem sa-l recuzam..Nu am facut acest lucru pentru ca este evident cat sunt de corupti. Va rog spuneti-mi ce pot face mai departe caci acest proces este pierdut. Cui ma pot adresa? Pot face niste sesizari?Unde? Cui pot cere ajutor?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 20:50, 5 Septembrie 2011
Vorbiti cu avocatul dvs. despre posibilitatea de a se sesiza CEDO.

Restul aspectelor invocate de dvs. referitoare la coruptie nu le comentez deoarece nu cunosc situatia si avocatul dvs. cunoaste situatia...
Solicitati avocatului dvs.sa depuna recurs la sentinta judecatoriei si sa ceara ICCJ stramutarea dosarului.
Ultima modificare: Luni, 5 Septembrie 2011
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de stramutare vale_li vale_li Buna ziua Am proces de pretentii pe fond si vreau sa fac o cerere de stramutare a dosarului datorita influentei pe care o are avocata partii adverse, insa ... (vezi toată discuția)
Stramutare cauza cercetare penala bukinst bukinst Intr-un dosar penal partea vatamata a atacat in instanta rezolutia procurorului unui parchet de pe langa o judecatorie,de neincepere a urmaririi penale, ... (vezi toată discuția)
Cum pot recuza un complet de judecata ? paumaria paumaria Am facu cerere de contestatie in anulare la un recurs cu 3 judecatori. S-a aprobat cererea, dar am inteles din legi, ca ma va judeca acelasi complet.Vreau sa ... (vezi toată discuția)