avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PUNCT DE LUCRU PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PUNCT DE LUCRU PFA

Am un pfa,domeniu cosmetica,si as dori sa declar un punct de lucru la registru,stiti cumva ce acte trebuie la registru comertului pentru punctul de lucru pfa,activitatea se desfasoara intr-o garsoniera inchiriata pentru care am contract de comodat.

ca pfa este obligatorie stampila?
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 06:56, 17 Septembrie 2011
Cerere de inregistrare tipizata, actul de proprietate al spatiului la care anexati contractul de comodat si o declaratie tipizata model 2. Cererea si declaratia model 2 le luati de la registrul comertului sau le descarcati de pe site-ul www.onrc.ro.
Doamna care va raspuns anterior are dreptate dar a mai neglijat si alte specte cum ar fi el se decalara intermen de 30 de zile de la data inchierii, dupa cere se depune si o declaratie la Administrarea Financiara Sunt mai multe aspecte de clarificat in legatura cu inceperea unei astfel de activitatii mai ales fiscale de personal etc [editat de admin: va rog sa nu mai publicati date de identificare in mesajele scrise in forum]
Ultima modificare: Duminică, 11 Septembrie 2011
Alin Popescu, administrator
Contractul de comodat este facut de un an de zile dar nu are declarat punctul de lucru si acum trebuie facut acest lucru deoarece cumparam casa de marcat
Pentru PFA esteobligatorie stampila, desigur.... Mai ales daca emiteti facturi sau chitante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde declar sediul secundar? carmenbn carmenbn O SC are sediul social in Bucuresti, sector 1.A infiintat un sediu secundar in sector 2, cu 2 salariati. Declaratia pt sediul secundar se depune la sector 1 ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru gers gers vreau sa stiu daca sant obligat sa declar un punct de lucru la O.R.C. daca odata cu casa de marcat l-am declarat la Circa Financiara.Va multumesc foarte mult! (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: Firma are sediul social intr-un apartament, unde nu se desfasoara nicio activitate si are 2 ... (vezi toată discuția)