Am un pfa,domeniu cosmetica,si as dori sa declar un punct de lucru la registru,stiti cumva ce acte trebuie la registru comertului pentru punctul de lucru pfa,activitatea se desfasoara intr-o garsoniera inchiriata pentru care am contract de comodat.
Cerere de inregistrare tipizata, actul de proprietate al spatiului la care anexati contractul de comodat si o declaratie tipizata model 2. Cererea si declaratia model 2 le luati de la registrul comertului sau le descarcati de pe site-ul www.onrc.ro.
Doamna care va raspuns anterior are dreptate dar a mai neglijat si alte specte cum ar fi el se decalara intermen de 30 de zile de la data inchierii, dupa cere se depune si o declaratie la Administrarea Financiara Sunt mai multe aspecte de clarificat in legatura cu inceperea unei astfel de activitatii mai ales fiscale de personal etc [editat de admin: va rog sa nu mai publicati date de identificare in mesajele scrise in forum]
Contractul de comodat este facut de un an de zile dar nu are declarat punctul de lucru si acum trebuie facut acest lucru deoarece cumparam casa de marcat
Punct de lucru
gers
vreau sa stiu daca sant obligat sa declar un punct de lucru la O.R.C. daca odata cu casa de marcat l-am declarat la Circa Financiara.Va multumesc foarte mult! (vezi toată discuția)