buna, doresc sa ma sfatuiti intr-o problema.La adresa de domiciliu a parintilor mei se afla un sediu de firma a surori mele care-si desfasoara si activitatea acolo.Au primit consimtamintul tatalui meu in perioada ce el traia.Acum tatal meu e decedat de 2 ani si as dori ca acel sediu de firma sa nu mai functioneze pe acea adresa.Mentionez ca la acea adresa locuieste mama mea si sora mea cu familia ei(cu flotant).Nu s-a facut succesiunea dupa tatal meu.
cu ce ar trebui sa incep ca sediul firmei respective sa fie mutat.
Daca exista contract de comodat verificati pe ce perioada s-a facut: pe perioada limitata sau nu. Daca a fost pe o perioada limitata e posibil sa fi expirat si atunci i se va pune in vedere asociatilor societatii sa prelungeasca contractul sau sa schimbe sediul.
Mutarea sediului firmei trebuie sa o faca sora dv printr-un act aditional ce se depune la ORC impreuna cu act constitutiv actualizat si actele pentru un nou sediu: dovada proprietatii si un act de vanzare cumparare, comodat etc.
In cazul in care nu a expirat sediul societatii pe acea adresa, doar pe cale judecatoreasca puteti sa cereti schimbarea sediului societatii respective.