avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare sediu firma
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare sediu firma

buna, doresc sa ma sfatuiti intr-o problema.La adresa de domiciliu a parintilor mei se afla un sediu de firma a surori mele care-si desfasoara si activitatea acolo.Au primit consimtamintul tatalui meu in perioada ce el traia.Acum tatal meu e decedat de 2 ani si as dori ca acel sediu de firma sa nu mai functioneze pe acea adresa.Mentionez ca la acea adresa locuieste mama mea si sora mea cu familia ei(cu flotant).Nu s-a facut succesiunea dupa tatal meu.
cu ce ar trebui sa incep ca sediul firmei respective sa fie mutat.
Daca exista contract de comodat verificati pe ce perioada s-a facut: pe perioada limitata sau nu. Daca a fost pe o perioada limitata e posibil sa fi expirat si atunci i se va pune in vedere asociatilor societatii sa prelungeasca contractul sau sa schimbe sediul.
Mutarea sediului firmei trebuie sa o faca sora dv printr-un act aditional ce se depune la ORC impreuna cu act constitutiv actualizat si actele pentru un nou sediu: dovada proprietatii si un act de vanzare cumparare, comodat etc.
Ultima modificare: Marți, 6 Septembrie 2011
Cabinet Avocat Serghie Daniela Cristina, Avocat
multumesc.dar daca nu doreste sa schimbe sediul,pt ca nu doreste, ce masuri pot lua?
In cazul in care nu a expirat sediul societatii pe acea adresa, doar pe cale judecatoreasca puteti sa cereti schimbarea sediului societatii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de inchiriere poate inlocui declaratia de acord? alina240 alina240 Bunaziua, In calitate de proprietar al unui imobil mi-am dat acordul pentru ca o firma sa isi stabileasca sediul social la adresa mea. Acum as dori sa imi ... (vezi toată discuția)
Acte necesare mutare punct lucru pfa cami 264 cami 264 ce acte sunt necesare pt schimbare punct de lucru? ms (vezi toată discuția)
Schimbare adresa sediu social lucabuluca lucabuluca Acum un an de zile eu si prietenul meu am deschis o firma. In iunie 2008 eu am iesit din firma , prietenul meu ramanand asociat unic. La sfarsitul lunii august ... (vezi toată discuția)