avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia fara preaviz

buna seara. in cu data de 1 august 2011, fiind fortata de sef mi-am bagat demisia altfel a spus ca nu imi da banii pe concediu.a fast direct satisfacut ca mi-am dat demisia,..dar luna lui august m-a pontat concediu fara plata.acum ma trezesc ca imi trimite o notificare prin avocat sa ma prezint sa fac preaviz de 15 zile cum spune legea...care lege...si ce spune daca el ma obliga sa imi bag demisia ...o semneaza ..trece o luna apar concediul fara plata si acum ma ameninta ca ma da in judecata ca trebuie sa ii termin niste contracte la care sunt inputernicita eu./.mai e valabila acea demisie daca nu a inregistrat-o cu data care am solicitat eu.am copie ca a semnat .cu data de 1 august. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 6 Septembrie 2011
:offtopic: Interventie moderator
@ factorZ


Nu este dorita postarea mai multor mesaje consecutive in aceeasi discutie, cata vreme exista posibilitatea sa editati mesajul anterior (in cele 30 de minute cat se poate edita mesajul).
Este o incalcare a Regulamentului de postare pe Forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cm individual Barby1996 Barby1996 Angajat care nu-si a dat demisia,dar numai vrea sa lucreze si nici nu s-a prezentat la munca. Cu ce articol se poate desface CM? (vezi toată discuția)
Abatere disciplinara rin rin Cand codul muncii prevede: \"Abaterea disciplinară este o faptă în legătură cu munca şi care constă într-o acţiune sau inacţiune săvârşită cu ... (vezi toată discuția)
Terminarea concediului de ingrijire copil mikitud mikitud buna ziua In situatia in care salariata nu doreste sa se mai intoarca la serviciu care este procedura de incetare a contractului si cu ce articol? Multumesc (vezi toată discuția)