avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Propunere Consiliul Local
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Propunere Consiliul Local

Buna ziua.
1) Care este procedurea prin care un cetatean poate face o propunere sau o reclamatie catre Consiliul Local dintr-o localitate ?
2) In urma acestei propuneri / reclamatii se va face obligatoriu interpelare in Consiliul Local sau exista in prealabil o comisie care analizeaza si "triaza" aceste propuneri / reclamatii ?

P.S. Imi cer scuze daca am gresit topicul.
Cel mai recent răspuns: k1mihai , utilizator 02:45, 7 Septembrie 2011
Legea nr.233 din 2002 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor
Pentru consultare puteti citi la adresa [ link extern ] /
[ link extern ]
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizatie legal constituita tuilleries tuilleries Buna ziua! Va rog as dori definitia conceptului \\"organizatie legal constituita\\" si temeiul legal. De asemenea, as dori sa stiu care sunt tipurile de ... (vezi toată discuția)
O.g. 27/2002 privind dreptul de petitionare Gaita Emilia Elena Gaita Emilia Elena Am si eu o intrebare.Stie cineva daca OG 27/2002 privind dreptul de petitionare mai este in vigoare? multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua! am facut o sesizare online pentru parcare neregulamentara ... Lumyna Lumyna Buna ziua! am facut o sesizare online pentru parcarea neregulamentara continua pe trotuar a unui autoturism si am trimis-o de pe adresa mea de email pe adresa ... (vezi toată discuția)