avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare-cumparare intre bunici si nepoata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare-cumparare intre bunici si nepoata

Pot Socrii mei sa ii faca act de vanzare-cumparare pe casa si terenul aflat in proprietatea lor, pe numele unei Nepoate?
Mai multe voci (probabil ostile ) le-au spus Socrilor ca nu se poate.
Mentionez ca au Titlu de proprietate dobandit in baza legii 18/1991
Cel mai recent răspuns: titisor33 , utilizator 09:44, 7 Septembrie 2011
Nu exista impedimente pentru realizarea unui asemenea contract.
acestia fiind proprieatea lor au dreptul sa o instraineze cui doresc, respectand interdiciitle prevazute de lege - 10 ani de interdictie de la dobandire pentru constituirea dreptului - pt reconstituirea drptului de proprietate nu exista
Va multumesc foarte frumos
Cu stima si consideratie pentru Dumneavoastra D-le Avocat CZIFFRA
Si Dumneavoastra Doamna Avocat va multumesc pentru raspunsul prompt si corect care mi-l ati trimis si nu pot decat sa va urez Sanatate si putere de munca.
Si nu in ultimul rand
SARUT MANA DOAMNA!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune voik voik Buna seara! Ma adresez dvs., experti in domeniu, cu urmatoarele probleme: 1. Am informatia ca soacra si cumnata mea, dupa moartea socrului meu (decedat de ... (vezi toată discuția)
Cesiune drepturi litigioase ContSters130441 ContSters130441 Buna ziua, Am cumparat o suprafata de teren de la o persoana care si-a cerut in instanta reconstituirea dreptului de proprietate. Este vorba de un contract ... (vezi toată discuția)
Aplicare dispozitiv, petent decedat ginberto ginberto Buna ziua ! Sotia mea, sa-i zicem B, a inceput un proces de fond funciar pentru reconstituirea dreptului de proprietate pentru un teren pe care l-au detinut ... (vezi toată discuția)