avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasire domiciliu inainte de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasire domiciliu inainte de divort

Sunt casatorita de 25 de ani.In ultimii 10 ani sotul meu s-a apucat de bautura,iar in ultimul an a inceput sa dea si in mine,sa ma agreseze verbal si sa ma ameninte.A ajuns sa-mi fie frica sa merg acasa,stau pe strazi pana cand soseste unul dintre copii acasa.Asa nu se mai poate si as vrea sa stiu, ce repercursiuni pot aparea, vizavi de partaj,daca plec din casa, inainte de a depune actele si de a se hotara divortul
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:43, 6 Septembrie 2011
Puteti pleca linistita. Faceti un inventar al bunurilor mobile aflate in casa in prezenta a doi martori ( nu din familie), sa aveti o dovada ca au existat ( daca aceste bunuri conteaza).
Plecarea dvs din casa nu va afecta partajul.
Eu nu pot decat sa va multumesc ca v-am atras atentia si mi-ati si raspuns.Ma ameninta cu faptul ca daca voi pleca din casa ma poate da pentru parasire de domiciliu.Lucrurile care sunt in casa nu sunt atat de importante,chiar daca pentru fiecare lucru cumparat am facut eforturi materiale,important este apartamentul proprietate personala.Am doi copii carora trebuie sa le ramana ceva din munca ...................... pot spune de o viata
Asta cu parasire de domiciliu.. doar pt sotul dvs poate reprezenta ceva, pt restul lumii.. nimic.
Daca la divort va incerca sa arunce vina asupra dvs ca ati parasit locuinta, aveti destui martori ( in afara de copii) care sa poata spune si de ce.
Cota dvs din ap remane neafectata, in cazul partajului.
Mult succes!
Va multumesc,chiar mi-ati luat o piatra de pe inima.
As vrea sa va intreb,chiar daca am tot amanat lucrul asta,pentru divort..................,care sunt pasii care trebuie sa-i urmez?Si de ce acte am nevoie?

Alte discuții în legătură

Divort cu minori rali2012 rali2012 buna ziua divortului cu minori se poate cere de comun acord sau doar de una din parti? in crerea de divort va fi formulata si cererea de incredintare a ... (vezi toată discuția)
Abandon sau nu raamonaag raamonaag Buna ziua , sunt casatorita de 9 ani si am o fetita de 7ani . Din diferite motive nu ne mai intelegem . Datorita presiunilor psihologige la care suntem ... (vezi toată discuția)
Sfaturi divort mmica mmica Doresc sa stiu daca: 1.in cazul in care parasesc domiciliul conjugal alaturi de copii(inaintea intentarii actiunii de divort)voi avea de suferit cumva 2.pot ... (vezi toată discuția)