avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasire domiciliu inainte de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasire domiciliu inainte de divort

Sunt casatorita de 25 de ani.In ultimii 10 ani sotul meu s-a apucat de bautura,iar in ultimul an a inceput sa dea si in mine,sa ma agreseze verbal si sa ma ameninte.A ajuns sa-mi fie frica sa merg acasa,stau pe strazi pana cand soseste unul dintre copii acasa.Asa nu se mai poate si as vrea sa stiu, ce repercursiuni pot aparea, vizavi de partaj,daca plec din casa, inainte de a depune actele si de a se hotara divortul
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:43, 6 Septembrie 2011
Da intradevar nu e bine sa parasesti domiciliul conjugal,asta m-a si tinut atat vreme alaturi de el,trecand peste toate agresarile verbale,fizice,peste toate amenintarile,dar nu se mai poate asa sa stau pe strazi pana ajunge cineva acasa,si ca sa-l evacuez.................................e f greu,in primul rand ca face totul premeditat,sa nu vada sa nu auda nimeni,mi-a si spus ca nu v-oi avea martori.Osa fie cuvantul meu impotriva cuvantului lui si atunci ce pot sa fac?Sa stau in continuare cu el?M-a amenintat (pana unde poate duce .................nici nu stiu cum sa-i spun,prostie?)ca Elodia e puiut pe langa ce o sa mi se intample mie.
Daca va bate tipati.
Daca face scandal se aude.
Incercati sa vorbiti cu vecinii sa vina martori.Va trebuie 2.

Daca credeti ca deschiderea divortului i-ar da o serioasa tema de gandire puteti deschide divortul, fara partaj.Poate se indreapta...cumva...
Daca credeti ca nu se enerveaza prea rau daca deschideti partajul puteti deschide odata cu divortul.
Daca se enerveaza prea rau si va agreseaza sa aveti martori care sa auda macar...

Daca nu se indreapta va trebui sa-l evacuati.
Procesul poate dura cam o luna si jumatate daca va judecati pe ordonanta de urgenta.In acest caz ar fi insa indicat sa deschideti si partajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori rali2012 rali2012 buna ziua divortului cu minori se poate cere de comun acord sau doar de una din parti? in crerea de divort va fi formulata si cererea de incredintare a ... (vezi toată discuția)
Abandon sau nu raamonaag raamonaag Buna ziua , sunt casatorita de 9 ani si am o fetita de 7ani . Din diferite motive nu ne mai intelegem . Datorita presiunilor psihologige la care suntem ... (vezi toată discuția)
Sfaturi divort mmica mmica Doresc sa stiu daca: 1.in cazul in care parasesc domiciliul conjugal alaturi de copii(inaintea intentarii actiunii de divort)voi avea de suferit cumva 2.pot ... (vezi toată discuția)