avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PENSIE DE INTRETINERE ( pensie alimentara)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PENSIE DE INTRETINERE ( pensie alimentara)

buna ziua!
daca prin hotarare judecatoreasca sunt obligat sa platesc o pensie de intretinere de 150 ron, iar eu neavand acesti bani (neavand venituri) platesc doar 100 de ron ... ce risc: proces penal sau proces civil???!!! va multumesc foarte mult pt raspunsuri!! :)
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:51, 6 Septembrie 2011
Intrucat puteti dovedi ca nu din rea credinta nu va achitati de obligatie, nu poate fi vb de proces penal. Pe cale civila se poate incerca executarea silita a datoriei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuare pensie intretinere minor... nu mai pot sustine material ... apostolga apostolga Diminuare pensie intretinere minor... Nu mai pot sustine material pensia de intretinere datorita majorarii salariului minim net eu neavand niciun venit...ce ... (vezi toată discuția)
Cum pot fi recuperate cheltuielile de judecata si plata pesniei alimentare pentru minor anaisee anaisee Buna ziua! As dori sa stiu cum pot fi recuperate cheltuielile de judecate castigate in urma finalizarii unui proces de paternitate. De asemenea as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor urgent cu un sfat pensie alimentara LUMI1971 LUMI1971 Fostul sot are sa-mi achite pensia alimentara pe 7 luni consecutive.Pe motiv ca nu are loc de munca nu vrea sa mi-o plateasca.In urma procesului de partaj l-am ... (vezi toată discuția)