avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Diminuare pensie intretinere minor... Nu mai pot ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Diminuare pensie intretinere minor... Nu mai pot sustine material ...

Diminuare pensie intretinere minor...
Nu mai pot sustine material pensia de intretinere datorita majorarii salariului minim net eu neavand niciun venit...ce se poate face pentru a fi in legalitate si a nu fi supus unei hotarari penale...multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:32, 14 Octombrie 2024
Achitați cât putețilunar (dar nu sume derizorii), pt a nu da dovada de rea credință în cazul unei eventuale plângeri penale .fFaceți dovada veniturilor,,a cheltuielilor,situație medicala etc.Daca aveți bunuri exista și varianta executării dvs silite mobile sau chiar imobile când datoria va creste..O cerere de diminuare a pensiei.e discutabila ...
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
incercati sa aveti un venit ca sa puteti plati, asta e cea mai buna cale.
O diminuare sub minimul net nu este posibila legal, asa incat va trebui sa va achitati cumva de obligatie fie realizand venituri, fie in natura ajutand pe cat posibil mama in cresterea minorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot fi recuperate cheltuielile de judecata si plata pesniei alimentare pentru minor anaisee anaisee Buna ziua! As dori sa stiu cum pot fi recuperate cheltuielile de judecate castigate in urma finalizarii unui proces de paternitate. De asemenea as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Posibilitate poprire asaofi asaofi Buna ziua, 1.In cazul in care un salariat plateste curent lunar 50% din salariul net ca obligatie de intretinere fixata de instanta ptr cei 3 copii minori, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara florentina i. florentina i. Buna ziua.Numele meu este Istrate florentina si am un minor in intretinere in varsta de 5 ani care in urma cu aproximativ doi ani mi-a fost incredintat in urma ... (vezi toată discuția)