buna ziua.acum un an de zile am vandut o masina . am facut CV, am radiat o de la fisc . acum dupa un an de zile ma trezesc cu amenzi de rovigneta il sun pe cel caruia i am vandut si imi spune ca si el a dat o mai departe masina este radiata de la fisc de pe numele dar in circulatie e tot pe talonul meu . ce de facut in situatia asta .ca sa nu mai imi vina mie amenizile acasa?
1 sa il dau cel caruia i am vandut masina in judecata ?
2 sa il dau cel caruia i a vandut el masina ?
sau ??????:(((((
Contestati in instanta procesul verbal. Depuneti copia dupa contract, dupa dovada de radiere fiscala.
Dupa parerea mea, nu se justifica sa dati in judecata pe niciunul, nu e de datoria dvs sa vegheati daca cumparatorul si-o transcrie pe numele lui in actele masinii.
La vanzare, nu e obligatia dvs s-o radiati din circulatie, ci doar de pe rolul fiscal, mai departe e treaba cumparatorului si a autoritatilor.
Mergeti la Adm. Fiscala si le prezentati PV primite ca sa nu va inregistreze in partida dv cu ele si vedeti ce va spun ei. Eu zic sa nu va faceti griji.
Litigiu masina
masterd111
buna ziua.acum 3 ani am vandut un autoturism cu contract de vanzare cumpare contra sumei de 3000 euro.am radiat masina de la fisc,cumparatorul urmand sa o ... (vezi toată discuția)