avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare masina PF catre PJ
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare masina PF catre PJ

Vreau sa vand masina proprie unei asociatii non-profit in care sunt actionar la un pret just, corect, de piata.

As avea urmatoarele intrebari:
- pot fi probleme in eventualitatea unui control fiind persoane afiliate?
- ce mai trebuie intreprins la politie? se radiaza de pe vechiul propriatar pe noul proprietar? Probabil ca talonul se schimba pe noul nume.

Am inteles RCA-ul se face din nou.

Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:46, 6 Septembrie 2011
nu aveti nici o problema
se schimba si talonul si cartea
Schimbati certificatul de inmatriculare si polita RCA care oricum va fi mai scumpa, de la PF la PJ. In rest nu vor fi probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate rca cu alt utilizator, nu alt proprietar dante79 dante79 Am urmaroarea problema: 1. Contract de novatie, adica predare leasing, in cadrul aceleiasi firme de leasing, de la o firma la alta. 2. se schimba RCA si ... (vezi toată discuția)
Leasing lisandraa lisandraa buna ziua problema mea este:am facut contract de leasing pe societate si acum am primit ultima factura de la rci leasing.vreau sa trec masina pe persoana ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri intreprindere individuala nixman nixman Buna ziua! Mi-am facut intr-un final I.I. Intrebari: 1.Mi-am cumparat o AUTOUTILITARA de la O PF pe I.I. (Dacia papuc).Pretul ei se scade din impozit? 2. ... (vezi toată discuția)