avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare nume familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare nume familie

Am 33 ani si 2 copii minori sub intretinere,am un sot care legal nu avem acte.El va pleca pentru ceva timp in Mexic,bineinteles la munca.Doresc sa'mi schimb numele de familie ,pana vom face acte legale.Aceasta dorinta este din motive foarte bine intemeiate,familia mea ma reneaga si nu ma doresc absolut deloc,fapt confirmat.Cum as putea schimba numele de familie legal,sincer nu mai vreau nici o legatura cu parinti mei,chiar daca sunt unicul copil,doresc a renunta la numele lor de familie
Din pacate nici aici ,nu sunt norocoasa....mai exista alta cale?
Casatoriti-va cu altul si apoi divortati, iar dupa divort pastrati numele lui ;)

Ultima modificare: Marți, 6 Septembrie 2011
Ares-3, moderator
Atunci nu exista vreun motiv pt care sa cereti sa purtati numele concubinului. Va trebui sa asteptati sa va casatoriti...
Doresc un nume ,oricare,dar sa fie al meu si atat,se poate?
Cum D'zeu sa nu poti renunta la niste parinti,la 33 de ani,cand esti constient de ceea ce faci,fara a te baga intro'o casatorie?

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui unui minor rezultat din casatoria anterioara amyamely amyamely Doresc sa stiu care sunt prevederile care reglementeaza schimbarea numelui unui minor rezultat din casatoria anterioara, situatia fiind urmatoarea: Sunt ... (vezi toată discuția)
Filiatia Cabinet de Avocat Neculai Razvan Alex Cabinet de Avocat Neculai Razvan Alex Urmatoarea situatie: un copil nascut din afara casatoriei. Copilul poarta numele tatalui. Mama copilului doreste sa schimbe numele de familie al copilului dupa ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie al copilului mimozi mimozi Cum putem schimba numele de familie a celui mic?trebuie sa va spun ca,la momentul nasterii lui,noi nu eram casatoriti,si am fost de acord ca cel mic sa poarte ... (vezi toată discuția)