avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... notificare legea 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

notificare legea 10/2001

doresc sa stiu daca este posibila complectarea notificarii depuse in termenul initial in baza art 22 din legea 10/2001 si cu alte imobile ce se gasesc in actul de proprietate deoarece la momentul notificarii nu era posibila identificarea imobilului netrecut in cerere deoarece acesta nu a fost instrainat donat expropriat sau nationalizat nici trecut in proprietatea statului in baza vreunei hotarari judecatoresti asa cum rezulta din adeverintele pe care le-am obtinut de la arhivele statului arhiva notariala si consiliul judetean
Mentionez ca cca 2/3 din mostenire a fost expropiata terenul de care fac vorbire fiind o continuare a curtilor expropiate
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:54, 6 Septembrie 2011
Nu prea...Cititi, va rog, prevederile art.22 al Legii 10. Totusi, ar putea exista discutii daca terenul facea parte din acelasi nr. postal si diferenta este numai pentru suprafata.
legea nu va permite sa faceti astfel de completari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces legea 10...ff dificil... rog sfaturi echoo echoo pe scurt...am pe rol un proces pe L10 cu primaria pt acordarea unor despagubiri pt casa demolata si terenul expropriat inainte de 89. dosarul notificarii a ... (vezi toată discuția)
Prescriere decret neaplicat luminita -severa luminita -severa prin decret nr. 493/1954 se prevede exproprierea proprietarului, apoi prin alt decret din 1955, alocarea lotului expropriat ca loc de casa unui alt cetatean. ... (vezi toată discuția)
Reinscrierea unui teren in proprietate laviniaruth laviniaruth In anul 1985 am primit prin donatie de la bunica o casa si gradina aferenta (2000 mp). La incheierea actelor cf. legii din vremea respectiva terenul mi-a fost ... (vezi toată discuția)