Care este pedeapsa pentru furt calificat sau dak imi puteti spune unde se incadreaza....am invitat un "prieten " la mn unde am baut o sticla de vin...si a ramas peste noapte la mine,eu si o amica de a mea am adormit si el a ramas treaz,dimineata in jurul orelor 10:00 am constatat ca imi disparuse suma de 400 de euro si 600 de ron...pe langa asta a mai umblat la un vecin unde negasind nimica ia aruncat portofelul in bazinul de la toaleta....respectivul are cazier tot pentru furt...va rog sa imi spuneti care sunt masurile legale care se impun si dak sunt sanse sa imi recuperez banii. va multumesc
Cred ca ar fi trebuit sa faceti reclamatie la Politie imediat ce ati constatat lipsa banilor. Ce fel de "prieten "este acesta caruia i-ati permis sa ramana peste noapte la Dvs. in casa?
Probabil ca aveti sanse sa va recuperati suma si acum, daca nu, va fi obigat la plata acesteia in momentul in care daca ii faceti plangere se va incepe urmarirea penala impotriva lui, apoi va fi judecat si condamnat.
Fiind recidivist, este posibil sa mai aiba ceva rest de executat din vechea pedeapsa, asa ca veti avea ceva timp de asteptat pana veti primi banii.:)
Va revine sarcina dificila a sustine si a proba in conditiile legii referitor la existenta sumei mentionate la momentul intrarii in casa a persoanei asupra careia planeaza suspiciunea faptei invocate de dvs
Proces civil
FarFromSane
Buna seara,
As fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati cu niste informatii privind urmatoarele. Un agent imobiliar i-a furat prietenei mele 500 Euro ( ... (vezi toată discuția)