Domnule Avocat
Ma numesc Polizu Nelu, sunt profesor de muzica in Slobozia-Ialomita, am terminat Facultatea de Muzica din cadrul Universitatii,,Spiru Haret" in 2007 la forma de invatamant la distanta, am fost angajat de Inspectoratul Judetean Ialomita in urma unui examen de Titularizare ca profesor si in data de 22 august 2011, cand trebuia sa ma prezint la examenul de definitivat ce avea loc la UNMB (conservatorul din bucuresti), am aflat ca nu pot participa la examen din cauza ca forma de invatamant nu era acreditata in 2007. Dupa o lunga discutie cu prorectorul de la Spiru Haret am aflat ca in perioada 2007, nu se acreditau formele de invatamant ci doar facultatile, fapt pt care Ministerul Invatamantului, adica cei care mi-au eliberat diploma de licenta, nu imi recunoaste studiile, iar eu trebuie sa-i actionez in justitie. Unii colegi de-ai mei , care au terminat in anii anteriori, au facut la fel si au castigat. Apelez acum la dumneavoastra in speranta ca ma puteti indruma si orienta in acesasta grava problema care anul viitor ma va lasa fara loc de munca. Va multumesc anticipat !